Over ons

Tony Krijnse Locker, Han Temmink en Theo Tijsse Klasen zijn de gedreven professionals achter IGSG5. Wij stellen ons graag aan je voor!

Tony Krijnse Locker

Tony Krijnse Locker woont op de Veluwezoom. Hij geniet volop van het wandelen en fietsen door dit uitgestrekte natuurgebied. Tony rondde de opleidingen civiele techniek en bedrijfskunde (hbo) af. Sinds 1998 werkt hij bij de gemeente Renkum. Hij bekleedde diverse functies, waaronder manager Openbare Werken. Sinds 2011 werkt hij bij IGSG5 als subsidiemakelaar en neemt hij de bedrijfsvoering op zich. Tony is met zijn ondernemende karakter de juiste man op de juiste plek: hij denkt graag in oplossingen en neemt daar waar hij kan drempels voor jouw project weg.

Han Temmink

Han Temmink woont in de mooie regio Arnhem. Hij geniet als enthousiast vogelaar graag van het natuurschoon dat de regio te bieden heeft. Han studeerde af als verkeersplanoloog (hbo). Nadat hij werkte bij verschillende adviesbureaus en voor de Stadsregio, werkt Han sinds 1996 bij de gemeente Arnhem. Sinds 2013 werkt hij als projectleider voor IGSG5. Hier groeide hij uit tot een ervaren senior subsidieadviseur. Han gaat voor klant-, resultaat- en kwaliteitsgerichtheid in het verder helpen van jou en je project.

Theo Tijsse Klasen

Theo Tijsse Klasen woont met veel plezier in Nijmegen. In zijn vrije tijd wandelt Theo graag, of maakt hij een rondje op zijn (motor)fiets. Theo is afgestudeerd chemicus (drs.) en milieukundige. Hij heeft sinds 1991 ervaring opgedaan bij de gemeente Arnhem, regio Arnhem Nijmegen en provincie Gelderland. Vanaf november 2018 werkt hij bij de gemeente Arnhem als verbindende schakel tussen IGSG5/Bureau Brussel en de gemeente Arnhem. Theo neemt zijn resultaatgerichtheid elke dag mee in zijn werk!

Bekijk het laatste subsidienieuws voor gemeenten!